Termeni si conditii

Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos  precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Termenii si conditiile, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu Fero Mex.

Prin vizionarea oricarei pagini de internet de pe site-ul www.feromex.ro declarati ca sunteti de acord cu faptul ca toate informatiile si specificatiile tehnice ale produselor reprezentate nu reprezinta oferte ferme din partea FERO-MEX CO SRL, fiind simple informatii orientative care vor putea fi modificate de vanzator in orice moment in functie de interesele sale, fara instiintarea prealabila. De asemenea, declarati ca FERO-MEX CO SRL nu poate fi tinut responsabil datorita schimbarilor intervenite in orice moment pe site-ul www.feromex.ro. Pentru o informare completa asupra produselor si preturilor noastre, va rugam sa va adresati departamentului de vanzari.
Drepturi de proprietate intelectuala
Fero Mex este detinatorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea Fero Mex sau a unor terti care au autorizat Fero Mex sa le utilizeze.
Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale lucrarilor si/sau modelelor care sunt reproduse pe site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.
Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele de produse care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la Fero Mex, este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Hyperlink-uri
Fero Mex nu poate fi, in nici un caz, facuta responsabila pentru punerea la dispozitie a unor site-uri care fac obiectul unui hyperlink plecand de la site-ul www.feromex.ro si nu este responsabila, in nici un fel, de continutul, produsele, serviciile etc. disponibile pe aceste site-uri sau plecand de la aceste site-uri.
Limitarea responsabilitatii
Acest site are exclusiv rol de prezentare. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale erori. Nu garantam continuitatea unei game de produse inca prezente pe site sau existent in stoc a produselor prezentate. Fero Mex poate opera modificari asupra gamei de produse fara un aviz prealabil. Fotografiile au titlu de prezentare. Produsul poate prezenta diferente fata de fotografie. 
Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. In nici un caz, Fero Mex, nu va putea fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte si in special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultand din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el.  Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nici o natura.
Informatiile asupra produselor, serviciilor, modelelor si caracteristicilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de Fero Mex. Erori sau omisiuni pot interveni.
Accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa accesati site-ul nostru.
Drept aplicabil
Prezentele Termeni si Conditii, precum si orice litigiu in legatura cu sau decurgand din clauzele acestora sau din accesarea / functionarea / disfunctionalitatea site-ului se supun dreptului intern roman. Limba Conditiilor Generale si a site-ului este limba romana. In caz de litigiu, numai instantele romanesti vor fi considerate competente.

Actualizarea Termenilor si Conditiilor

Fero Mex isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site, precum si Termeni si Conditii. Aceste modificari si actualizari sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de indata ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Termenii si Conditiile in vigoare.

Permanent link to this article: https://feromex.ro/termeni-si-conditii/

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com